Zelli παπούτσια-επιλέγοντας ακριβώς το σωστό Ανδρικά παπούτσια φόρεμα
Home » Uncategorized  »  Zelli παπούτσια-επιλέγοντας ακριβώς το σωστό Ανδρικά παπούτσια φόρεμα
Zelli παπούτσια-επιλέγοντας ακριβώς το σωστό Ανδρικά παπούτσια φόρεμα

Η επιλογή των σωστών σετ παπουτσιών φόρεμα είναι ένα θεμελιώδες κομμάτι της τελικής γενικής εμφάνισης ενός άνδρα και τα παπούτσια Zelli είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να ξεκινήσετε. Υπάρχουν μερικά στοιχεία που ασχολούνται με την επιλογή υποδημάτων που πρέπει να εξετάσουμε. Αυτές οι μεταβλητές υπολογίζουν ποια υποδήματα είναι κατάλληλα για το γούστο και τις ανάγκες ενός συγκεκριμένου ανθρώπου. Ενσωματώνουν την ανάπτυξη, τη χρησιμότητα και την παρηγοριά. Σε περίπτωση που ένα άτομο μπορεί να εντοπίσει μερικά παπούτσια που πληρούν κάθε μία από αυτές τις βασικές ανάγκες, πιθανότατα θα έχουν βρει ένα παπούτσι που μπορούν να φορέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά την ανάπτυξη ενός παπουτσιού υπάρχουν πολλές ποικιλίες προσβάσιμες. Η κύρια σκέψη είναι ο τρόπος με τον οποίο τα πράγματα είναι πραγματικά κατασκευασμένα ή ραμμένα. Θα καλύψουμε δύο από τις πιο διάσημες μεθόδους στερέωσης, το Blake join και το welt.

Η ανάπτυξη της γραμμής Blake περιλαμβάνει την ένωση του άνω μέρους και της εσωτερικής σόλας του παπουτσιού στο τελευταίο χωρίς τη χρήση ενός "welt", και στη συνέχεια να κολλήσει τη σόλα. Το τελευταίο βήμα του γυναικεια παπουτσιαείναι να κάνετε μια μοναχική γραμμή να στερεώσει χρησιμοποιώντας μια μηχανή για να συνδέσει την εσωτερική σόλα, το πάνω μέρος και τη σόλα. Στο Blake ραμμένα παπούτσια θα δείτε τα πέλματα κομμένα πολύ πιο σφιχτά στο πραγματικό παπούτσι υπό το φως του γεγονότος ότι δεν αναμένεται ράψιμο στην άκρη της σόλας. Σε γενικές γραμμές κάνει για ένα ελαφρύτερο παπούτσι έναντι ενός που είναι συγκολλημένο, ωστόσο ένα παπούτσι δεν είναι κοντά τόσο ισχυρό ή αδιαπέραστο από συστατικά όπως το νερό.

Τα Welted παπούτσια είναι εκείνα που έχουν ένα τμήμα αγελάδας, διαφορετικά ονομάζεται welt, το οποίο είναι ραμμένο στην εσωτερική σόλα του παπουτσιού και στο πάνω μέρος. Ο τρόπος με τον οποίο η εσωτερική σόλα και το πάνω μέρος είναι ραμμένα μαζί και δεν κολλάνε θεωρεί μερικά εξαιρετικά εποικοδομητικά αποτελέσματα στο παπούτσι. Το πρώτο είναι ότι το δέρμα αγελάδας διατηρεί την ανθεκτικότητά του, η ανάπτυξη λαμβάνει υπόψη μεγάλη προστασία και εισπνέει, το παπούτσι παραμένει προσαρμόσιμο και η κατάσταση του παπουτσιού κρατιέται καλύτερα. Τα παπούτσια με ένα Goodyear welt, μπορούν να φορεθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς οι σόλες στα παπούτσια μπορούν λογικά να αντικατασταθούν εύκολα με το ράψιμο των νέων Σόλων αντί των παλαιών. Τα Welted παπούτσια κοστίζουν συνήθως περισσότερο από τα συγκριτικά στυλ Blake ραμμένα παπούτσια υπό το φως του επιπλέον κύκλου που ασχολείται με την ανάπτυξη.

Παρά το πώς αναπτύσσεται ένα παπούτσι, οι πραγματικές αγελάδες που χρησιμοποιούνται στη δημιουργία ενός παπουτσιού είναι κρίσιμες όσον αφορά την επιλογή των σωστών υποδημάτων. Το εύρος των αγελάδων που παρουσιάζονται από τους παραγωγούς παπουτσιών δημιουργού είναι ευρύ και ενσωματώνει δέρμα μοσχαριού, δέρμα ελαφιού, δέρμα μοσχαριού, πολύχρωμα δέρματα μοσχαριού όπως κροκόδειλος και αλιγάτορας, και δέρμα αγελάδας cordovan. Το πιο ενδιαφέρον ή δύσκολο να έρθουν από αγελάδες είναι προφανώς πιο δαπανηρό, αλλά συνήθως κάνουν για ένα πιο μοναδικό παπούτσι που θα επιτρέψει στον διορατικό άνθρωπο να ξεχωρίσει από την ομάδα.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο κατά την επιλογή του ιδανικού παπουτσιού φόρεμα είναι η χρησιμότητα. Τα παπούτσια που πρέπει να φοριούνται καθημερινά πρέπει να είναι πιο ευχάριστα, ενώ τα παπούτσια που φοριούνται μόνο σε μοναδικά γεγονότα μπορούν να χάσουν λίγη παρηγοριά για στυλ. Τα τακτικά παπούτσια φόρεμα παραδίδονται είτε με δέρμα μοσχαριού ή ελαστική σόλα, και μερικές φορές ένα μίγμα αγελάδας και ελαστική σόλα. Για μια πιο εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση, η σόλα από δέρμα αγελάδας είναι καλύτερη. Η σωστή Σόλα από δέρμα αγελάδας με μια ευχάριστη εσωτερική σόλα παπουτσιών μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα στη δουλειά ή σε μια βιασύνη, ωστόσο αυτό δεν είναι γενικά ένα απλό εύρημα. Συνήθως, όσο πιο επίσημο είναι το παπούτσι, τόσο πιο πιθανό είναι να έχετε Σόλα από δέρμα μοσχαριού. Ένα παπούτσι φόρεμα με ελαστική σόλα χάνει την κομψότητα της γενικής εμφάνισης, ωστόσο μπορεί να το αντισταθμίσει σε μπαστούνια με την πρόσθετη παρηγοριά που δίνει. Το σωστό παπούτσι φόρεμα με ελαστική σόλα μπορεί να σας κάνει να μην θυμάστε σας σε κάθε περίπτωση, φορώντας παπούτσια με οποιοδήποτε μέσο.

Μια μάρκα παπουτσιών που βρήκαμε ότι δίνει μια τεράστια αποφασιστικότητα για παπούτσια φόρεμα που ικανοποιούν οποιεσδήποτε ανάγκες χρησιμότητας είναι τα παπούτσια Zelli από την Ιταλία. Η ποικιλία τους ενσωματώνει μια μεγάλη ποικιλία παπουτσιών από δέρμα μοσχαριού και εξωτικά σε στυλ ολίσθησης και κορδέλας. Υποθέτοντας ότι είστε ένας από εκείνους που εκτιμούν ένα υπέροχο πιστοποιημένο εξαιρετικό παπούτσι από δέρμα μοσχαριού, τότε πρέπει να διερευνήσετε τη συλλογή Zelli. Υποθέτοντας ότι θέλετε πραγματικά ένα παπούτσι που θα είναι ευχάριστο και θα σας διαρκέσει πολλά χρόνια, ερευνήστε τη συλλογή παπουτσιών Zelli. Αυτό που παίρνετε με το κόστος είναι ασυναγώνιστο στην αγορά υποδημάτων αρχιτέκτονα και υπερβολής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *